Lehetőség ingyenes termékminták kipróbálására!

Keresés

Skip Navigation Links > FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, és nem minősül orvosi tanácsadásnak. A tartalom nem helyettesíti a szakértő orvosi véleményt, diagnózist vagy kezelést. Egészségi állapotával kapcsolatos kérdéseivel minden esetben forduljon orvoshoz vagy más szakképzett egészségügyi szakemberhez. Kérjük, ne hagyja figyelmen kívül az orvosi tanácsot, csak mert elolvasta ezt a honlapot.

A Kamedis termékekkel kapcsolatos vásárlói tapasztalatok egyénileg eltérhetnek. A referenciákban bemutatott eredmények a Kamedis termékeket ténylegesen használó ügyfelektől származnak, viszont ez automatikusan nem jelenti azt, hogy hasonló eredményeket garantálunk minden vásárlónk esetében. Az egyéni eredmények a bőr típusától, érzékenységétől, az életkortól és a korábbi bőrápolási gyakorlattól, valamint az alkalmazás módjától függően változhatnak.

Használat előtt ajánlott az adott terméket kisebb bőrfelületen kipróbálni az érzékenység vagy az allergiás reakció meghatározásához. Irritáció esetén az alkalmazást annak megfelelően módosítsa. Ha az irritáció nem szűnik meg, hagyja abba a termék használatát, és súlyos irritáció valószínűsítése esetén forduljon orvoshoz. A vállalat nem vállal felelősséget a termékeink használatából közvetlenül vagy közvetve eredő semmilyen hátrányos következményért vagy kárért.

Amennyiben arra gyanakszik, hogy valamilyen egészségügyi problémája van, vagy sürgős orvosi segítségnyújtásra van szüksége, azonnal forduljon orvoshoz.

 

© 2019 KamedisTM. All right reserved

Mobilná verzia

A sütiket a jobb élmény érdekében használjuk a weboldalon. Adatkezelési szabályzat. x