Vyhľadávanie

Sprievodca vianočnými darčekmi

Jedno z najkrajších období roka sa blíži – Vianoce!

Ale napriek všetkému kúzlu je tu aj jedna nevýhoda: vaša pokožka a nie je veľkým fanúšikom zimy.

Chladné počasie a nízka vlhkosť vzduchu vysušujú našu pokožku, čo určite stojí za zváženie pri zostavovaní zoznamov na nákupy počas sviatkov.

Pripravili sme užitočného sprievodcu darčekmi s najlepšími nápadmi na darčeky pre starostlivosť o pleť pre vašu rodinu a priateľov, aby ste prežili krásne Vianoce so žiarivou pokožkou. Poďme sa spolu inšpirovať!

TOPIC Krém a umývací gél na tvár a telo

Špičková sada pre suchú až extra suchú pokožku, a teda dokonalé vyživujúce riešenie pre vašu pokožku v tomto ročnom období.

Na týchto produktoch  je dobré, že ich môžete použiť na svoju tvár a telo a je bezpečné ich používať vo veku 3 mesiacov a viac!

Sada proti lupinám

V skutočnosti veľa ľudí trpí lupinami – každý druhý dospelý človek sa v určitom bode svojho života bude musieť s lupinami vysporiadať. Táto sada je skvelý spôsob, ako rozmaznávať každého z vašich príbuzných – šampón Kamedis nielenže predchádza a redukuje tvorbu lupín, ale zanecháva vlasy jemné a úžasne voňajúce!

AC Clear

Ideálny darček pre vášho dospievajúceho teenagera, ktorého trápia pupienky , alebo mastná pleť. Nebojte sa, neurazia sa!  Pravdepodobne budú  nadšení, že našli perfektnú sadu, ktorá konečne zlepší ich pleť. Táto sada obsahuje jemný čistiaci prostriedok na tvár, bezolejový hydratačný krém a superhviezdu súpravy – výkonné bodové ošetrenie, ktoré redukuje pupienky už za 12 hodín! Netreba však zabudnúť  aj na relax a dopriať si jedinečnú pleťovú masku.

Späť k článkom

© 2023 KamedisTM. All right reserved

Mobilná verzia

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Ochrana osobných údajov